Truca al: +34 93 200 73 13

Cooperatives

Des dels nostres inicis estem especialitzats en l’Economia social, especialment en l’assessorament a Societats Cooperatives i el suport de la seva comptabilitat i fiscalitat amb moltes especialitats legals; oferim la gestió integral de les entitats esmentades acompanyant els nostres clients en el seu camí per l’economia social aprofitant tots els seus beneficis i adaptant-nos a les seves complexitats.

Les Cooperatives són un tipus de societats molt atractives per la fiscalitat avantatjosa i per tenir accés a les Subvencions d’Economia Social.

  • Les cooperatives especialment protegides tributen únicament al 10%, davant del 25% que és el tipus normal de l’impost de societats.
  • Sona bé, oi? Muntar una Cooperativa té avantatges importants que hauries de considerar abans de constituir la teva empresa.
  • Tot i això, no és la millor opció en tots els casos, a causa de les importants implicacions que té per a tu i el teu negoci:
  • La Legislació Mercantil, Comptable i Fiscal de les Cooperatives és específica, diferent de la duna societat limitada convencional.
  • No és fàcil trobar una Assessoria especialitzada en Cooperatives, que conegui en profunditat la seva normativa i et pugui aconsellar. Infad és una Assessoria especialitzada en Cooperatives. Coneixem en profunditat els seus avantatges i inconvenients. Fem una simulació dels impostos que hauries de pagar depenent de la forma jurídica per la que optis. T’assessorem en profunditat perquè puguis prendre aquesta decisió, tan transcendent pel teu futur i el del teu negoci. I un cop t’has decidit, t’ajudem a fer tots els tràmits per constituir-los.
Contacta amb nosaltres